De beste rugzak met print van 2021

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De beste rugzak met print van 2021

Een rugzak met print wordt steeds populairder en daarom spelen veel aanbieders zich hier op in. De prints kunnen vele onderwerpen bevatten. Van dierenprints tot prints van superhelden en van prints met beroemdheden tot eigen ontworpen prints. De keuze is enorm en dat maakt een beslissing maken welke rugzak met print het beste bij jou past soms best moeilijk.

Zeker kinderen kopen graag een rugzak met print. Ze voelen zich vaak verbonden met hun eigen fantasieën en zijn fan van bepaalde mensen of dingen. Dit laten ze graag zien aan anderen. Ze voelen zich helemaal blij en maken graag duidelijk waar ze fan van zijn. Een rugzak is de perfecte manier om te laten zien waar jij fan van bent. Je kan de rugzak naar vrijwel alle gelegenheden meenemen en je boodschap overbrengen. Daarnaast wordt een rugzak met print ook vaak gekozen omdat mensen het gewoon een mooie rugzak vinden met de print erover.

Beste rugzak met print

Belangrijkste eigenschappen van een rugzak met print 

Een rugzak met print kan je gebruiken voor verschillende doeleinden. Over het algemeen zijn de rugzakken het meest populair onder kinderen. Jonge kinderen lopen bijvoorbeeld graag met een rugzak met dierenprint of superheldenprint. Deze rugzakken worden dan ook veel verkocht aan kinderen tot en met ongeveer 8 jaar. De kinderrugzakken zijn vaak laag in volume en klein in afmetingen. Dit omdat het lichaam van een kind nog lang niet volgroeit is en er niet teveel druk en gewicht mag staan op een kinderlichaam. Voordat je een rugzak met print gaat kopen, zijn dit enkele punten waar je op moet letten bij het maken van een keuze:

  • Is de print van de rugzak iets waar jij je mee samen voelt. Je koopt een rugzak met print omdat je deze rugzak mooi vind of omdat je er fan van bent. Zeker voor kinderen is het leuk als ze een rugzak dragen met hun held achterop of iets waar ze tegenop kijken.
  • Het draagcomfort moet afgesteld zijn op het lichaam. De rugzak moet verstelbare schouderbanden bevatten en een rugpand. Met verstelbare schouderbanden kan jij de banden afstellen op je eigen lichaam. De rugpand verdeeld het gewicht van de tas inclusief de spullen die je meeneemt over de hele rug.
  • Bij het kopen van een rugzak let je altijd op het gewicht en volume van de rugzak. Er wordt aangeraden om altijd een rugzak te kopen die licht is in gewicht. Het maximale gewicht (inclusief de spullen van binnenin) mag namelijk maar 25% van je eigen lichaamsgewicht zijn. Als volume raden wij een rugzak aan tussen de 10 en 30 liter voor een laptoprugzak.
  • De grootte van de rugzak moet in verband staan met je lichaamslengte. Voor een klein persoon of een kind moet je een kleine rugzak kopen. Vanzelfsprekend heeft een kleine rugzak ook een laag gewicht en volume.

Populairste merken rugzakken met print

Zoals gezegd spelen merken zich in op de trend van ontwikkeling van rugzakken met print. Een print achterop je rugzak wordt steeds populairder en er worden steeds meer modellen verkocht. Enkele bekende merken die rugzakken met print aanbieden voor kinderen zijn: Milky kiss, Difuzed en Little legends.

Voor volwassenen worden ook rugzakken met prints aangeboden. Deze zijn vaak wat zakelijker en minder gericht op dieren, superhelden of andere kind gerelateerde onderwerpen. Merken die rugzakken ontwerpen met print voor volwassenen zijn onder andere: Eastpak en Enrico Benetti.

Bij het kopen van de beste rugzak met print, hoef je niet altijd de rugzak te kopen van het beste merk. Ook merken die onbekender zijn kunnen hoge kwaliteit leveren en goede producten aanbieden. De merknaam zegt vaak wel iets over de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een product.


Beste dames kinderrugzak met print 

Dames rugzak met print

Naam rugzak

Milky Kiss Rainbow

 

Afmetingen

33 X 23 X 12 cm

Inhoud

6 liter

Prijs 

€13,65- 

Te koop bij

Print rugzak

Naam rugzak

Little Legends

 

Afmetingen

38 X 27 X 15

Inhoud

12 liter

Prijs 

€39,90-


Te koop bij

Zebra met print

Naam rugzak

Zebra trends

 

Afmetingen

40 X 28 X 16 cm

Inhoud

15 liter

Prijs 

€39,95

Te koop bij

Dames kinderrugzak

Naam rugzak

Lol Surprise

 

Afmetingen

25 X 25 X 8 cm

Inhoud

8 liter

Prijs 

€29,95-

Te koop bij

Lol Surprise

Naam rugzak

LOL Surprise

 

Afmetingen

39 X 31 X 15 cm

Inhoud

10 liter

Prijs 

€24,99-

Te koop bij


Beste heren kinderrugzak met print 

#1
Heren rugzak met print

Naam rugzak

Skooter Dino

Afmetingen

35 X 26 X 11 cm

Inhoud

10 liter

Prijs 

€17,95- 

Te koop bij

Print met haaien

Naam rugzak

Enrico Benotti Haaien

Afmetingen

43 X 30 X 15 cm

Inhoud

19 liter 

Prijs 

€29,85

Te koop bij

Rugzak met print aap

Naam rugzak

Skip Hop Zoo

Afmetingen

Niet bekend

Inhoud

10 liter 

Prijs 

€29,50-

Te koop bij

Paw petrol rugtas

Naam rugzak

Paw Petrol

Afmetingen

29 X 23 X 10 cm

Inhoud

8 liter

Prijs 

€19,95

Te koop bij

Print rugzak

Naam rugzak

Little dutch

Afmetingen

Niet bekend

Inhoud

10 liter

Prijs 

€16,99

Te koop bij


Beste rugzak met print voor volwassenen 

#1
Rugzak met print volwassenen

Naam rugzak

Enrico Benetti Londen

Afmetingen

46 X 31 X 16 cm

Inhoud

21 liter

Prijs 

€27,95- 

Te koop bij

Giraf print

Naam rugzak

Enrico Benotti Giraf

Afmetingen

43 X 30 X 15 cm

Inhoud

19 liter 

Prijs 

€24,95

Te koop bij

Beste rugzak print

Naam rugzak

Dakine Grom

Afmetingen

41 X 15 X 15 cm

Inhoud

13 liter 

Prijs 

€28,59-

Te koop bij

Kipling print

Naam rugzak

Kipling Seoul

Afmetingen

49 X 33 X 16 cm

Inhoud

14 liter

Prijs 

€65

Te koop bij

Cow print

Naam rugzak

Enrico Benetti Cow

Afmetingen

43 X 30 X 15 cm

Inhoud

19 liter

Prijs 

€24,89

Te koop bij


De beste rugzakken zijn beoordeeld op basis van eigen ervaringen, maar ook door ervaringen van eerdere consumenten. Bovenstaande rugzakken en tassen kwamen het beste uit de test en zijn uiteindelijk beoordeeld tot: beste rugzak met print per categorie. Voor meer informatie over de rugzakken of het overgaan tot koop klik je op de rugzak of op de Bol.com link achter het product.


Tips over rugzakken met print

De belangrijkste tip om mee te geven is om de rugzak regelmatig schoon te maken. Een rugzak kan gaan stinken of plakkerig worden als je iets morst. Ook is het mogelijk dat er kleine stukjes van binnenuit afvallen als je nooit iets aan onderhoud doet met de laptoprugzak.

Je wilt natuurlijk dat de print ook niet beschadigt raakt naar verloop van tijd. Het is zonde als jij een rugzak koopt die je mooi vind, maar na een tijdje niets meer van te zien is, omdat vrijwel de hele kleur of print is weggevaagd.

Hieronder worden een aantal tips gegeven om de laptoprugzak zo goed mogelijk te onderhouden en schoon te maken. Het verlengt de levensduur en de uitstraling blijft mooier.

Print rugzak schoonmaken

Ook een rugzak met print moet je regelmatig schoonmaken en onderhouden om de levensduur te vergroten en langer gebruik te kunnen maken van de rugzak. Een eerste tip om mee te geven en die je duidelijk in je oren moet knopen: Was een rugzak nooit in de wasmachine! De wrijving in de wasmachine zorgt voor veel spanning op het materiaal waardoor de rugzak beschadigd kan worden. Ook kan de kleur hierdoor vervagen en de print onherkenbaar worden. Hoe was je een rugzak met print dan wel?

Je pakt een emmer gevuld met water (of je legt de tas in de badkuip) en dompelt de rugzak hier rustig in. Was de tas vervolgens met PH neutrale zeep of douchegel. Hardnekkig vuil kan je makkelijk weghalen met een borstel en de ritsen maak je schoon met een siliconenspray. Haal de rugzak vervolgens uit de emmer of badkuip en laat het drogen op een plek waar geen vocht komt.

Het is geen ingewikkelde klus om je rugzak schoon te maken, en het hoeft ook zeker niet iedere week gedaan te worden. Wel is het belangrijk dat je het maandelijks bijhoud om de vuilheid en vieze geur te verwijderen uit de rugzak. Het is een klein klusje die zo gedaan is, waardoor jij een stuk langer met een mooie rugzak op je schouders kan lopen.

Interessante artikelen