Beste Deuter Rugzak

Onze top-3 best geteste Deuter rugzakken + budget optie

deuter futura backpack

1e optie

Deuter Futura 28 SL Backpack indigo / midnight

Hieronder de belangrijkste specificaties van de backpack. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor uitgebreidere informatie.

 • Best beoordeelde Deuter backpack
 • Populair onder backpackers en outdoor sporters
 • 28 liter backpack
 • Hoogte: 64 cm, Breedte: 28 cm, Diepte: 22 cm
 • 1,4 kilogram in gewicht

deuter stepout rugzak

2e optie

Deuter StepOut 22 Daypack graphite/maron

Hieronder de belangrijkste specificaties van de backpack. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor uitgebreidere informatie.

 • Best beoordeelde Deuter dagrugzak
 • Populair onder wandelaars
 • 22 liter backpack
 • Hoogte: 46 cm, Breedte: 30 cm, Diepte: 19 cm
 • 790 gram in gewicht

deuter rugzak

3e optie

Deuter Quantum 60L + 10L Black/Turquoise


Hieronder de belangrijkste specificaties van de backpack. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor uitgebreidere informatie.

 • Populaire Deuter backpack
 • Inclusief rugzak van nog eens 18 liter
 • 60 liter backpack
 • Hoogte: 80 cm, Breedte: 30 cm, Diepte: 23 cm
 • 2,8 kilogram in gewicht
Deuter rugzak

Budget optie

Deuter Speed Lite 20 outdoor rugzak zwart

Hieronder de belangrijkste specificaties van de rugzak. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor uitgebreidere informatie.

 • Populaire rugzak onder sporters
 • Goedkoper Deuter rugzak
 • 20 liter rugzak
 • Past ongeveer 20 kilogram spullen in

Hoe zijn wij tot deze top-3 gekomen?

Ben jij op zoek naar de beste Deuter rugzak die het beste bij jou past? Om het voor jou makkelijker te maken hebben wij bij BesteRugzak.nl de top 3 beste rugzakken van Deuter op een rijtje gezet. Dit review onderzoek is gedaan op basis van het bestuderen van online reviews, die geschreven zijn voor ieder type en model rugzak per merk. Daarnaast hebben wij ook onze eigen kennis gebruikt om uiteindelijk tot beoordelingen te komen. De selectiecriteria voor beste rugzakken is gemaakt op basis van de volgende 5 categorieën:

- Betrouwbaarheid -
- Het functionele comfort - 
- Prijs/kwaliteit verhouding -
- Gemiddelde levensduur - 
 - Ontwerp & design -

Naast de top 3 beste rugzakken bieden wij ook een beste budget optie aan die volgens de reviews goed scoort op de 5 bovenstaande punten. Het is het belangrijk dat we ook een goedkopere rugzak adviseren voor degenen die wat minder willen uitgeven. Bekijk hieronder de beste budget optie van Deuter:


Waarom kiezen voor een Deuter rugzak?

Deuter is een wereldwijd bekend rugzak merk met een groot aanbod rugzakken en backpacks voor verschillende doelgroepen. Schoolrugzakken, stedelijke dagrugzakken, backpacks voor trekking: Een Deuter rugzak kopen is aantrekkelijk voor een brede doelgroep. Deuter biedt daarnaast kinderrugzakken aan. Daarmee onderscheid het merk zich van concurrenten. In het assortiment van Deuter kinderrugzakken zijn niet alleen Deuter rugzakken voor kinderen verkrijgbaar. Ook heeft Deuter een collectie grote rugzakken waar een kind in meegedragen kan worden. Vergelijkbaar met een kinderwagen, maar dan op de rug. Deze collectie wordt de Deuter kid comfort genoemd. 

Een Deuter kid comfort rugzak is interessant voor ouders die hun kind op een makkelijke en veilige manier willen meedragen op de rug. De Deuter kid comfort rugzakken beschikken over een veiligheidsharnas, zodat de veiligheid voor het kind gewaarborgd kan worden. Daarnaast is het draagsysteem van de rugzak speciaal ontworpen voor vrouwen. Dit betekent dat de rugzak relatief licht is in gewicht en slankere schouderbanden heeft. Verder zijn de rugzakken van de Deuter kid comfort collectie geventileerd en is het zitgedeelte comfortabel en makkelijk toegankelijk.

Ben jij dus op zoek naar een algemene rugzak, die geschikt is voor meerdere activiteiten, of zoek jij de perfect ingerichte rugzak om een kind in mee te dragen? Een Deuter rugzak is hiervoor een uitstekende keuze.  


Waar moet je op letten bij het kopen van een Deuter rugzak?

Klap uit voor meer informatie

Type rugzak

Ten eerste is het bij een aankoop van een rugzak belangrijk om na te gaan, waarvoor jij de rugzak wilt gebruiken. Deuter rugzakken zijn aantrekkelijk voor een brede doelgroep. Scholieren, reizigers, maar ook wandelaars en fietsers dragen graag een Deuter rugzak.

Naast de algemenere doelgroepen die geïnteresseerd zijn in rugzakken, biedt Deuter ook kinderrugzakken en rugzakken waarin een kind meegedragen kan worden aan. Bedenk dus voor de aankoop van een rugzak, welk type rugzak jij nodig denkt te hebben.

Draagcomfort

Ook is het belangrijk om te kijken naar het draagcomfort van de rugzak. Een Deuter rugdrager of rugzak met een goed draagcomfort beschikt over verstelbare schouderbanden en borstbanden, zodat de rugzak op maat af te stellen is op het lichaam van de drager.

 Verder is het belangrijk dat een goede backpack voorzien is van een heupband, aangezien het grootste gedeelte van de backpack op je heupen zult steunen. Een ondersteunend frame aan de achterkant is ook een bijdrage aan een goed draagcomfort, en een intern frame zorgt voor goede steun aan de rug.

Ventilatie

Een goede rugzak beschikt over een goede ventilatie. Een geventileerde rugzak zorgt voor de doorstroom van het lucht tussen de rugzak en de drager. Een Deuter rugzak met ventilatie is een enorm pluspunt. Een scholier of reiziger wilt voorkomen dat hij of zij gaat zweten en behoud graag een luchtige rug.

Ook voor ouders die hun kind meedragen is het belangrijk dat een ventilatiesysteem in de rugzak voldoende luchtstroom geeft, waardoor de rugzak makkelijker draagbaar is.

Gewicht

Uit onderzoek is gebleken dat een geschikt gewicht van een volle rugzak ongeveer 20 tot 25% van je eigen lichaamsgewicht mag zijn. Een te zware tas kan fysieke klachten als gevolg hebben en verslechterd het draagcomfort.

Het gewicht van een Deuter rugzak is erg verschillend. Over het algemeen is een Deuter schoolrugzak lichter dan een Deuter backpack voor reizigers. Wel moet gezegd worden: Deuter probeert ten alle tijden de rugzakken zo licht mogelijk in gewicht te ontwerpen, zodat het lichaam niet belast raakt.

Zeker voor de kid comfort rugzak is het belangrijk dat de ouders geen klachten ondervinden bij het meedragen van hun kind en dat de rugzak een licht gewicht heeft.

Volume

Hoeveel liter heb jij nodig bij het gebruik van de rugzak die jij wilt gaan gebruiken? Een scholier draagt over het algemeen minder spullen met zich mee, dan een reiziger met een grote backpack op zijn rug. Het is dus van belang  dat het volume van de rugzak overeenkomt met de reden tot gebruik.

Wil jij veel spullen meenemen? Koop dan een rugzak met een hoog volume. Gebruik jij de rugzak weinig, of is het voor weinig bagage, koop dan een rugzak met een lager volume.

Wij raden aan om als scholier naar rugzakken te kijken rond de 30 liter. Als backpacker is een 60 liter backpack ideaal, indien jij de backpack vaak meedraagt op de rug, en spullen van plek naar plek wilt meenemen.

Extra functionaliteiten

Ieder merk en model rugzak is verschillend. Elke rugzak beschikt over zijn eigen functionaliteiten. Deze functionaliteiten moeten de rugzak onderscheiden van andere rugzakken. 
Extra functionaliteiten waar je op kan letten bij het kopen van een rugzak, en die voor jou belangrijk kunnen zijn, zijn; het aantal opbergvakken, een regenhoes, een beveiligingssysteem, een laptopvak, een zijvak voor een waterfles, de kleur rugzak, het materiaal van de rugzak en nog veel meer.


Wat zijn de voordelen en nadelen van Deuter?

Voordelen

 • Wereldwijd betrouwbaar rugzak merk
 • Speciaal ontworpen rugzakken om kinderen in mee te dragen
 • Rugzakken zijn over het algemeen licht in gewicht
 • Uitstekend draagcomfort

Nadelen

 • Door het grote aanbod rugzakken voor een brede doelgroep kan de keuze voor een geschikte rugzak als moeilijk ervaren worden.

Conclusie

Deuter wordt beschouwd als een betrouwbaar merk dat wereldwijd veel klanten heeft in verschillende doelgroepen. Ook voor ouders met kinderen heeft Deuter een uitgebreide collectie met rugdragers. Uit de reviews blijkt dat deze consumenten een groot vertrouwen hebben in Deuter bij de aankoop van een rugzak. Tevens heeft Deuter een enorm aanbod aan rugzakken in verschillende kleuren, afmetingen en volumes. 

Het enige punt dat sommige consumenten als 'nadeel' beschouwen aan Deuter is dat de keuze te groot is, waardoor een keuze maken moeilijk wordt. Wij van BesteRugzak.nl zijn er voor jou om die keuze makkelijker te maken!


Over het merk Deuter

Deuter is een Duits merk dat is opgericht in 1898 in Augsburg-Oberhausen. In de beginjaren van het bestaan lag de focus van Deuter op het bevoorraden en verkopen van postzakken. Vanaf 1910 is Deuter gaan uitbreiden en is het merk rugzakken gaan produceren, waaronder voor de strijdkrachten. De eerste klant van Deuter waren de legerpaarden. Deze werden voorzien van zadeltassen.

Bij Deuter wordt gewerkt met respect voor de mens en voor de natuur. Met het aanbieden van rugzakken en tassen wilt Deuter consumenten enthousiast maken en op innovatieve en grensverleggende manier naar nieuwe doelen helpen. Door ten alle tijden een vriendelijke en loyale houding naar klanten uit te stralen wilt Deuter zijn authentieke karakter stimuleren.


Wat is de beste Deuter rugzak?

Wat is de beste rugzak van Deuter? Dat is de vraag waar jij naar zoekt. Hieronder zijn de beste rugzakken / backpacks, en de beste budget optie van het merk Deuter in een overzicht gezet: 

deuter futura backpack

1e optie

Deuter Futura 28 SL Backpack indigo / midnight

Hieronder de belangrijkste specificaties van de backpack. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor uitgebreidere informatie.

 • Best beoordeelde Deuter backpack
 • Populair onder backpackers en outdoor sporters
 • 28 liter backpack
 • Hoogte: 64 cm, Breedte: 28 cm, Diepte: 22 cm
 • 1,4 kilogram in gewicht

deuter stepout rugzak

2e optie

Deuter StepOut 22 Daypack graphite/maron

Hieronder de belangrijkste specificaties van de backpack. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor uitgebreidere informatie.

 • Best beoordeelde Deuter dagrugzak
 • Populair onder wandelaars
 • 22 liter backpack
 • Hoogte: 46 cm, Breedte: 30 cm, Diepte: 19 cm
 • 790 gram in gewicht

deuter rugzak

3e optie

Deuter Quantum 60L + 10L Black/Turquoise


Hieronder de belangrijkste specificaties van de backpack. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor uitgebreidere informatie.

 • Populaire Deuter backpack
 • Inclusief rugzak van nog eens 18 liter
 • 60 liter backpack
 • Hoogte: 80 cm, Breedte: 30 cm, Diepte: 23 cm
 • 2,8 kilogram in gewicht
Deuter rugzak

Budget optie

Deuter Speed Lite 20 outdoor rugzak zwart

Hieronder de belangrijkste specificaties van de rugzak. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor uitgebreidere informatie.

 • Populaire rugzak onder sporters
 • Goedkoper Deuter rugzak
 • 20 liter rugzak
 • Past ongeveer 20 kilogram spullen in

Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde prijs van een Deuter rugzak?

De prijzen van de rugzakken van Deuter verschillen van elkaar. De gemiddelde prijs van een Deuter rugzak ligt tussen de €40,- en €140,-. Over het algemeen geldt dat de prijzen van Deuter schoolrugzakken en rugzakken voor alledaags gebruik aan de onderkant van het gemiddelde ligt. Een rugdrager van Deuter is vaak iets hoger in prijs dan het gemiddelde. Bekijk hier de beste koopopties na een uitgebreide test.

Wat is de Deuter rugzak Sale?

Bij een rugzak kopen is het altijd handig om te kijken of er geschikte rugzakken in de uitverkoop aangeboden worden. Sommige mensen willen bij het kopen van een rugzak niet te veel geld uitgeven, en dat snappen wij maar al te goed. In de Sale worden regelmatig hoge kwaliteit rugzakken voor een voordelige prijs aangeboden.

In de Deuter sale is het gebruikelijk dat er rugzakken voor een brede doelgroep wordt aangeboden. Ook voor ouders heeft Deuter een collectie rugdragers.

Bekijk hier of er een geschikte Deuter rugdrager of rugzak wordt aangeboden in de sale.

Wat is de levertijd van een Deuter rugzak?

Bij het doen van een online aankoop wil je als consument weten hoelang het duurt, voordat het product bij jou thuis word afgeleverd en wanneer je gebruik kan maken van het product. Als je een Deuter rugzak koopt via BesteRugzak.nl, duurt het over het algemeen 1 á 2 werkdagen voordat jij jouw gekochte rugzak in huis hebt.

Hoeveel garantie zit er op een Deuter rugzak?

Loop je onverwachts tegen mankementen op? Dan kun je gewoon contact opnemen met de klantenservice van de winkel waar je de rugzak gekocht hebt. Doorgaans zit er vanaf de datum van aankoop een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar op een Deuter rugzak.


Vergelijkbare rugzakken Deuter


Over BesteRugzak.nl

BesteRugzak is een samenwerkingsverband van 4 experts op het gebied van rugzakken en backpacks voor allerlei soorten doeleinden. Alle 4 de experts hebben ruime ervaring in deze branche bij verschillende on- en offline winkelketens.

Waar BesteRugzak.nl zich mee onderscheidt, is het onafhankelijke advies. Er is geen enkele maatschap met merken, winkels of webshops, waardoor altijd de beste prijs gegarandeerd wordt. Het doel van deze website is om de bezoeker van goed en betrouwbaar advies te voorzien.

120+

Aantal rugzakken getest

250+

Consumenten beoordelingen
gecheckt

200+

Aantal uur onderzoek