Beste Cowboysbag Rugzak

Een groot aanbieder van rugzakken voor meerdere doeleinden is Cowboysbag. Dit merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van leren producten heeft een brede doelgroep waar het zich op focust. Zo worden er handtassen, schoudertasjes en luierrugzakken ontworpen voor scholieren, reizigers, ouders en voor dagelijks gebruik.

Cowboysbag is een van de meest populaire merken voor leren rugzakken. In dit artikel lichten wij de beste leren rugzakken van Cowboysbag uit en krijg jij alle informatie over het merk, zodat jij de juiste keuze maakt bij het kopen van een Cowboysbag rugzak.

Cowboysbag Rugzak - Bekijk de Top-4 beste rugzakken

Cowboysbag rugzak

1e optie

Cowboysbag The Little Bag Schoudertas - Cognac

Hieronder de belangrijkste specificaties van de rugzak. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor uitgebreidere informatie.

 • Best beoordeelde schoudertas van Cowboysbag
 • Stevige leren schoudertas
 • Hoogte: 20 cm, Breedte: 32 cm
 • 1,2 kilogram in gewicht

Cowboysbag rugzak

2e optie

Cowboysbag The Diaper Bag Luiertas - Black

Hieronder de belangrijkste specificaties van de rugzak. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor meer informatie.

 • Meest populaire en best beoordeelde luiertas 
 • Inclusief verschoningsmatje 
 • Leren materiaal rugzak
 • Hoogte: 28 cm, Breedte: 39 cm, Diepte: 15 cm
 • 1,7 kilogram in gewicht

Cowboysbag rugzak

3e optie

Cowboysbag  Doral 15 inch - Petrol

Hieronder de belangrijkste specificaties van de rugzak. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor meer informatie.

 • Goed beoordeelde Cowboysbag rugzak
 • Inclusief 15 inch laptopvak 
 • 12 liter rugzak
 • Hoogte: 38 cm, Breedte: 35 cm, Diepte: 32 cm
 • 1,3 kilogram in gewicht
Cowboysbag budget

Budget optie

Cowboysbag -  Nova 13 Inch - Cognac

Hieronder de belangrijkste specificaties van de rugzak. Klik op de 'Bekijk Beste Prijs' knop voor meer informatie.

 • Stoere leren rugzak van Cowboysbag
 • Inclusief 13 inch laptopvak 
 • Hoogte: 38 cm, Breedte: 25 cm, Diepte: 9 cm
 • 1 kilogram in gewicht

Hoe zijn wij tot deze top-4 gekomen?

Ben jij op zoek naar de beste Cowboysbag rugzak die het beste bij jou past? Om het voor jou makkelijker te maken hebben wij bij BesteRugzak.nl de top 4 beste rugzakken van Cowboysbag op een rijtje gezet. Dit review onderzoek is gedaan op basis van het bestuderen van online reviews, die geschreven zijn voor ieder type en model rugzak per merk. Daarnaast hebben wij ook onze eigen kennis gebruikt om uiteindelijk tot beoordelingen te komen. De selectiecriteria voor beste rugzakken is gemaakt op basis van de volgende 5 categorieën:

- Betrouwbaarheid -
- Het functionele comfort - 
- Prijs/kwaliteit verhouding -
- Gemiddelde levensduur - 
 - Ontwerp & design -

Naast de top 3 beste rugzakken bieden wij ook een beste budget optie aan die volgens de reviews goed scoort op de 5 bovenstaande punten. Het is het belangrijk dat we ook een goedkopere rugzak adviseren voor degenen die wat minder willen uitgeven.


Waarom kiezen voor een Cowboysbag rugzak van leer?

Ben jij opzoek naar een leren rugzak die gebruikt kan worden als schooltas, laptoptas of hand-schoudertas? Dan is Cowboysbag het topmerk waar jij de geschikte rugzak zult vinden.

Voor vrouwen heeft Cowboysbag een groot aanbod aan handtassen. Deze leren handtassen zijn erg populair onder vrouwen voor alledaags gebruik. Daarnaast heeft Cowboysbag een groot assortiment met leren laptoptassen en schoolrugzakken. De Cowboysbag schooltas of Cowboysbag laptoptas wordt gezien als stijlvolle lederen rugzak die een stoere uitstraling heeft en waarvan de hoofd en zijvakken erg goed ingericht zijn. Cowboysbag is dus een merk dat gericht is op alledaags gebruik, en school-werkgebruik. Een bekend model van Cowboysbag is ‘The Bag’. Dit model is over het algemeen een kleinere rugzak met verschillende voor en zijvakken en een goed draagcomfort.

Cowboysbag staat ook bekend als topmerk in het aanbieden van luiertassen. Een Cowboysbag luiertas heeft meerdere zijvakken die speciaal ingericht zijn om babyspullen (spenen, flesjes, luiers, billendoekjes etc.) in op te bergen. Een rugzak kopen van Cowboysbag is dus een goede keuze! Het leren materiaal waarvan de rugzakken zijn gemaakt brengt betrouwbaarheid en stevigheid met zich mee, en de rugzakken zijn goed ingericht met meerdere zijvakken.


Cowboysbag rugzak kopen: waar moet je op letten?

Klap uit voor meer informatie

Type rugzak

Ten eerste is het bij een aankoop van een rugzak belangrijk om na te gaan, waarvoor jij de rugzak wilt gebruiken. In het geval van een Cowboysbag rugzak kan dat meerdere keuzes zijn, omdat het merk zich niet specifiek richt op 1 doelgroep.

Je kan kiezen voor een Cowboysbag schooltas, laptoptas of handtas, maar ook een voor Cowboysback luiertas. Maak dus een gerichte keuze waarvoor jij de rugzak gaat gebruiken, voordat je de aankoop doet.

Draagcomfort

Ook is het belangrijk om te kijken naar het draagcomfort van de rugzak. Een Cowboysbag rugzak met een goed draagcomfort beschikt over verstelbare schouderbanden en borstbanden, zodat de rugzak op maat af te stellen is op het lichaam van de drager.

Verder is het belangrijk dat een goede Cowboysbag handtas of laptoptas over een stevig handvat beschikt en dat een Cowboysbag luiertas comfortabel zit om het lichaam en beschikt over meerdere zijvakken om babyspullen in te bergen. Een ondersteunend frame aan de achterkant is ook een bijdrage aan een goed draagcomfort, en een intern frame zorgt voor goede steun aan de rug.

Ventilatie

Een goede rugzak beschikt over een goede ventilatie. Een geventileerde rugzak zorgt voor de doorstroom van het lucht tussen de rugzak en de drager.

Een Cowboysbag rugzak met ventilatie is een enorm pluspunt. Een scholier of werknemer wilt niet zweten met een rugzak achterop, maar een luchtige rug behouden. Een ventilatiesysteem in de rugzak zorgt hiervoor.

Gewicht

Uit onderzoek is gebleken dat een geschikt gewicht van een volle rugzak ongeveer 20 tot 25% van je eigen lichaamsgewicht mag zijn. Een te zware tas kan fysieke klachten als gevolg hebben en verslechterd het draagcomfort.

Het gewicht van een Cowboysbag rugzak is over het algemeen niet zo heel zwaar. De laptoptassen, schooltassen en luiertassen zijn niet ingebouwd met een heel hoog volume. Daarom komt het niet snel voor dat de rugzakken van Cowboysbag te zwaar zullen zijn in gewicht. Maar check dit altijd na voordat je de aankoop doet.

Volume

De inhoud van jouw rugzak wordt bepaald door de gewenste activiteit. Voor het kopen van een leren Cowboysbag rugzak is het aannemelijk om een wat lager volume rugzak te kopen. Cowboysbag biedt voornamelijk handtassen, schooltassen, laptoptassen en luiertassen aan. Daarom raden wij aan om een rugzak onder de 30 liter aan te schaffen.  

Extra functionaliteiten

Ieder merk en model rugzak is verschillend. Elke rugzak beschikt over zijn eigen functionaliteiten. Deze functionaliteiten moeten de rugzak onderscheiden van andere rugzakken. 
Extra functionaliteiten waar je op kan letten bij het kopen van een rugzak, en die voor jou belangrijk kunnen zijn, zijn; het aantal opbergvakken, een regenhoes, een beveiligingssysteem, een laptopvak, een zijvak voor een waterfles, de kleur rugzak, het materiaal van de rugzak en nog veel meer.


Wat zijn de voordelen en nadelen van Cowboysbag?

Voordelen

 • De rugzakken zijn ingericht met meerdere functionele hoofd en zijvakken
 • Een grote aanbieder van leren rugzakken
 • Topmerk in aanbieden luiertassen
 • Stevige rugzakken met een goed draagcomfort die milieuvriendelijk zijn

Nadelen

 • Er word geen ander materiaal gebruikt dan leer bij het ontwerp van de rugzakken

Conclusie

Cowboysbag is een merk dat lederen rugzakken en laptoptassen aanbied aan een brede doelgroep. De rugzakken zijn over het algemeen ingericht met meerdere vakken en daarom functioneel voor gebruik. Uit reviews blijkt dat consumenten erg tevreden zijn met een Cowboysbag rugzak. Ook blijken de rugzakken van hoge kwaliteit te zijn door het leren materiaal. Tevens heeft Cowboysbag een enorm aanbod aan rugzakken in verschillende kleuren, afmetingen en volumes. 

Het enige punt dat sommige consumenten als 'nadeel' beschouwen aan Cowboysbag is dat het merk alleen leren rugzakken aanbied. Er is geen keuze tot een ander materiaal. Dus vind jij het design van de rugzak mooi, maar niet de leren stof? Dan is een Cowboysbag rugzak niet geschikt. Heb jij moeite bij het kiezen van de beste rugzak van Cowboysbag? Wij van BesteRugzak.nl zijn er voor jou om die keuze makkelijker te maken!


Over het merk Cowboysbag

Cowboysbag is opgericht in 1980 als modelabel en in de loop der jaren uitgegroeid tot aanbieder van een grote collectie lederen producten. Alle producten van Cowboysbag zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer. Dit geeft het merk een eigen persoonlijkheid en uitstraling om te kunnen laten zien wie Cowboysbag is.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Cowboysbag. Daarom wordt er gewerkt in een open en eerlijke werkomgeving. Er worden hoge normen gesteld voor het milieu bij de werkwijze en productie van Cowboysbag. De producten van Cowboysbag worden in een tijdrovend proces verwerkt tot een duurzaam materiaal. Dat is de meest milieuvriendelijke manier. Duurzaamheid is dus een kernwaarden binnen het bedrijf.


Wat is de beste Cowboysbag rugzak?

Wat is de beste rugzak van Cowboysbag? Dat is de vraag waar jij naar zoekt. Hieronder zijn de beste rugzakken / backpacks, en de beste budget optie van het merk Cowboysbag in een overzicht gezet: 

Cowboysbag The Little Bag Schoudertas

90% Algemeen

Deze leren handtas van Cowboysbag is een van de beste handtassen voor dagelijks gebruik. De kwaliteit en functionaliteiten zijn van hoog niveau en de levensduur is erg lang. De handtas heeft twee dikke en stevige handvaten en verstelbare lange schouderbanden. 


De tas biedt voldoende ruimte om spullen mee te brengen. Door de kleinere opbergvakken kan je ook gemakkelijk waardevolle spullen op een veilige manier opbergen.

 

85%
Veiligheid
90%
Kwaliteit
90%
Functioneel

Cowboysbag The Diaper Bag Luiertas

90% Algemeen

De Diaper Bag Luiertas is de bestseller van Cowboysbag. Deze handtas is praktisch ingericht met veel opbergvakken voor flesjes, luiers, spenen en alle andere benodigdheden voor jouw baby. 


De tas is ontworpen van leer en heeft een vuil afstotende binnenkant. In de rugzak zit een van leer gemaakt verschoningsmatje. Zo kan je jouw baby op ieder tijdstip en iedere plek verschonen

90%
Veiligheid
90%
Kwaliteit
90%
Functioneel

Cowboysbag Doral 15 Inch

85% Algemeen

De Cowboysbag Doral is een typische leren rugzak van een hoge kwaliteit met een laptopvak van 15 inch inbegrepen. Het voordeel van deze leren rugtas is dat het ook over een extra tabletvak beschikt. 


De schouderbanden van de Cowboysbag Doral zijn verstelbaar, waardoor het draagcomfort beschouwd wordt als erg goed. Deze leren cowboysbag rugtas is een aanrader voor iedereen die een rugzak zoekt voor dagelijks gebruik. 

85%
Veiligheid
85%
Kwaliteit
85%
Functioneel

Cowboysbag Nova

80% Algemeen

De Nova Cowboysbag is een goedkope leren rugzak met een laptopvak van 13 inch. De tas is ontworpen van hoogwaardig leer en canvas materiaal. Het bevat 2 zijvakken en 1 open vak om gemakkelijk je spullen van binnenin te kunnen pakken. 


De schouderbanden zijn verstelbaar om het draagcomfort te optimaliseren. Voor dagelijks gebruik is de Cowboysbag Nova de ideale rugzak. Simpel mee te nemen en erg licht in gewicht. 

80%
Veiligheid
80%
Kwaliteit
90%
Functioneel

Veelgestelde vragen over Cowboysbag

Wat is de gemiddelde prijs van een Cowboysbag rugzak?

De prijzen van de rugzakken en laptoptassen van Cowboysbag verschillen van elkaar. De gemiddelde prijs van een Cowboysbag rugzak ligt tussen de €100,- en €150,-. Over het algemeen geldt dat leer een relatief gezien duur materiaal is. Leer is daarentegen wel een materiaal van hoge kwaliteit. Daarom kan de prijs van een Cowboysbag oplopen, maar heb je ook de hoogste kwaliteit rugzak. Bekijk hier de beste koopopties na een uitgebreide test.

Wat is de Cowboysbag rugzak Sale?

Bij een rugzak kopen is het altijd handig om te kijken of er geschikte rugzakken in de uitverkoop aangeboden worden. Sommige mensen willen bij het kopen van een rugzak niet te veel geld uitgeven, en dat snappen wij maar al te goed. In de Sale worden regelmatig hoge kwaliteit rugzakken voor een voordelige prijs aangeboden.

In de Cowboysbag sale is het gebruikelijk dat er lederen rugzakken voor een brede doelgroep en laptoptassen worden aangeboden.

Bekijk hier of er een geschikte Cowboysbag rugzak in de sale wordt aangeboden!

Wat is de levertijd van een Cowboysbag rugzak?

Bij het doen van een online aankoop wil je als consument weten hoelang het duurt, voordat het product bij jou thuis word afgeleverd en wanneer je gebruik kan maken van het product. Als je een Cowboysbag rugzak koopt via BesteRugzak.nl, duurt het over het algemeen 1 á 2 werkdagen voordat jij jouw gekochte rugzak in huis hebt.

Hoeveel garantie zit er op een Cowboysbag rugzak?

Loop je onverwachts tegen mankementen op? Dan kun je gewoon contact opnemen met de klantenservice van de winkel waar je de rugzak gekocht hebt. Bij de aankoop van een Cowboysbag product krijg je de wettelijke garantie. Neem dus contact op met winkel waar jij de rugzak heb gekocht en kijk wat zij kunnen doen voor jou.


Misschien ook wat voor jou...


Over BesteRugzak.nl

BesteRugzak is een samenwerkingsverband van 4 experts op het gebied van rugzakken en backpacks voor allerlei soorten doeleinden. Alle 4 de experts hebben ruime ervaring in deze branche bij verschillende on- en offline winkelketens.

Waar BesteRugzak.nl zich mee onderscheidt, is het onafhankelijke advies. Er is geen enkele maatschap met merken, winkels of webshops, waardoor altijd de beste prijs gegarandeerd wordt. Het doel van deze website is om de bezoeker van goed en betrouwbaar advies te voorzien.

240+

Aantal rugzakken getest

400+

Consumenten beoordelingen
gecheckt

600+

Aantal uur onderzoek