Beste Rolltop Rugzak

Een rolltop rugzak is voor iedere doelgroep een groot voordeel. Deze rugtassen beschikken namelijk over eigenschappen die extra kwaliteiten en functionaliteiten met zich meebrengen. Ten eerste heeft een rolltop rugzak, zoals de naam zich al doet vermoeden, een opvouwbare bovenkant. Het sluiten van de rugzak wordt daardoor gezien als 'simpel' en 'praktisch'. Daarnaast zijn opvouwbare rugzakken waterbestendig waardoor je geen zorgen hoeft te maken over vocht dat binnentreed. 

Je spullen meedragen in een rugzak met oprollende bovenkant brengt dus meerdere voordelen met zich mee. Verder in dit artikel zullen de top 5 rolltop rugzakken uitgelicht worden met daarbij alle relevante informatie die jij nodig hebt bij het kopen van de beste rolltop rugzak.

Beste oprolbare rugzakken van 2022

Beste oprolbare rugzak

New Rebel Mart 20 liter

Leren rolltop rugzak

Grayham Crawford 100% leer

Rugzak van Norlander

Norlander Dull Pu 46 liter

Rains rolltop

Rains Rock 18 liter

Ucon urban

Ucon Acrobatics 12 liter

Aqua oprolbaar

Aqua Evo Oxford 22 liter

Wat zijn kenmerken van een rolltop rugzak?

Een rolltop rugzak heeft kenmerkende eigenschappen die zich onderscheiden van andere rugzakken. Over het algemeen zijn deze eigenschappen verbeteringen ten opzichte van andere rugzakken en daarom worden rolltop rugzakken beschouwd als hoge kwaliteit rugzakken. Hieronder de belangrijkste kenmerken van een oprolbare rugzak: 

  • Oprolbare sluiting: De rugzak kan gesloten worden door op te rollen. Een gewone rugzak sluit doormiddel van een kliksysteem of ritssluiting, maar een rugzak rolltop moet gesloten worden door de bovenkant op te rollen.
  • Waterdicht: Rugzakken met een oprolbare bovenkant zijn waterdicht. De rolltop rugzakken zijn dus bestand tegen ieder weertype en de spullen zullen geen vocht opnemen of beschadigen. Een waterdichte rugzak is een groot voordeel voor ieder doeleinde. 
  • Materiaal: Er zijn verschillende materiaal soorten mogelijk. Een oprolbare rugzak kan van polyester, nylon of canvas zijn, maar ook de rolltop leren rugzak is populair onder consumenten. Het materiaal van de rugzakken is stevig met een uitstekend draagcomfort. 

Voor welke doelgroep is een rolltop rugtas geschikt?

Het simpele antwoord op de vraag: een rolltop rugzak is geschikt voor iedere doelgroep. Vooral voor mensen die veel buiten zijn is de oprolbare rugzak een perfecte oplossing. De rugzakken zijn namelijk waterdicht en daarom bestand tegen regen. Echte outdoor liefhebbers gaan door weer en wind en daarbij kan een rolltop rugzak van pas komen. De doelgroepen waar je aan moet denken voor een rugzak oprolbaar zijn: 

  • Backpackers 
  • Sporters
  • Wandelaars en fietsers 
  • Vakantiegangers 
  • Dagjes mensen 

New Rebels rolltop rugzakken

Beste oprolbare rugzak
New Rebels Zwart
New rebels geel
New rebels oranje

De rugzakken van New Rebels met oprolbare bovenkant zijn de beste rolltop rugzakken op de markt. De waterproof rugzakken zijn ontworpen van Tarpaulin. Dit is waterafstotend materiaal dat ervoor zorgt dat jouw spullen van binnenin droog blijven. Ook zit er op de voorkant een reflectiestreep zodat je goed zichtbaar bent in het donker bij het dragen van een New Rebels rugzak. 

Zoals je hierboven ziet zijn New Rebels rugzakken verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meest populaire kleuren onder consumenten zijn hierboven afgebeeld. Door de mogelijkheid om de rugzak op te rollen kan je ook het volume bepalen. Je kan de rugzak zowel vergroten als verkleinen. 

Een bijkomend voordeel van de New Rebels rugzakken is dat ze zijn ingericht met een extra laptopvak. Dit vak is 15,6 inch waardoor je relatief grote laptops kan meedragen in de rugzak. Het draagcomfort wordt bevorderd door gewatteerde verstelbare schouderbanden en een stevig rugpand.

De prijs van een New Rebels rugzak is €39,95. Een goedkope rolltop rugzak die je niet mag missen. 


Rains rolltop rugtassen

Rains rolltop

Rolltop rugtas van Rains

New Rebels is de grootste aanbieder van rolltop rugzakken, maar er zijn nog talloze andere aanbieders van oprolbare rugzakken. Ook Rains is een merk dat rolltop rugzakken aanbied. Rains is gespecialiseerd in het ontwerpen van waterdichte rugzakken. Om een rugzak waterdicht te krijgen is het ontwerpen van een oprolbare bovenkant een geschikte oplossing. 

De rugzakken van Rains heeft een rolltop-sluiting met een verstelbare riem met een lus voor bijvoorbeeld een fietsslot. Met een groot hoofdvak en een laptopvak zijn er voldoende opberg mogelijkheden in de tas. Ook heeft de rugtas een gevoerde achterkant, verstelbare schouderbanden en een borstriem. 

Veelgestelde vragen

Wat is een Rolltop rugzak?

Een rolltop rugzak heeft een oprolbare bovenkant waarmee de rugtas gesloten kan worden. Hiermee kan je het volume van de rugzak vergroten of verkleinen en wordt de rolltop rugzak waterdicht verklaard. 

Wat is de prijs van een Rolltop rugzak?

De gemiddelde prijs van een rolltop rugzak is rond de €50,-


Vergelijkbare artikelen