Beste Anti Diefstal Rugzak

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Anti Diefstal Rugzak

Helaas komt het regelmatig voor dat er spullen uit een rugzak gestolen worden. Vaak heb je dit niet meteen door en het moment dat je erachter komt ben je al te laat. Je spullen zijn weg en je hebt geen idee wie het gedaan heeft of waar het heeft plaatsgevonden. Ondanks het feit dat diefstal absoluut niet goed te praten is moeten we er helaas wel mee omgaan. Dat zorgt ervoor dat veiligheid en bescherming van de rugzak prioriteit heeft. 

De anti diefstal rugzakken zijn hiervoor een oplossing. Deze rugzakken zijn ontworpen om je spullen veilig mee te kunnen nemen. De kans op diefstal wordt hiermee beperkt tot wel niet uitgesloten. Wij raden iedereen aan om een anti diefstal rugtas te kopen, omdat het bescherming garandeert en jij zonder zorgen over straat kan lopen met bijvoorbeeld een laptop in de rugzak. In dit artikel geven wij alle benodigde informatie over anti diefstal rugzakken en lichten wij een aantal uitstekende opties uit voor jou. 

Anti Diefstal Rugzak: Top- 5

Hieronder zijn de 5 beste anti diefstal rugtassen van 2021 uitgelicht. De beoordeling is gedaan op basis van persoonlijke ervaringen, maar ook op ervaringen van eerdere consumenten. Bij Besterugzak.nl vinden wij het namelijk belangrijk dat je een beeld krijgt vanuit verschillende oogpunten. Daarom zijn wij veel reviews afgegaan en hebben dit gecombineerd met eigen expertise.  

Beste anti diefstal rugzak

Naam rugzak

Sublime

 

Afmetingen

44 X 28 X 16 cm

Inhoud

30 liter

Prijs 

€99,95- 

Te koop bij

Lovnix anti diefstal rugzak

Naam rugzak

Lovnix

 

Afmetingen

45 X 33 X 15 cm

Inhoud

50 liter

Prijs 

€39,99- 

Te koop bij

Metrobag

Naam rugzak

Metrobag

 

Afmetingen

46 X 36 X 16 cm

Inhoud

16 liter

Prijs 

€74,95- 

Te koop bij

Anti diefstal tas

Naam rugzak

XD Design Bobby

 

Afmetingen

39 X 22 X 14 cm

Inhoud

11 liter

Prijs 

€67,95- 

Te koop bij

Beefree backpack

Naam rugzak

BeeFree

 

Afmetingen

60 X 38 X 22 cm

Inhoud

50 liter

Prijs 

€39,95- 

Te koop bij


Sublime rugzak 

95% Algemeen

De nummer 1 anti diefstal rugtas is van Sublime. De rugzak is ideaal voor dagelijks gebruik en is geschikt als schoolrugzak, backpack en laptop rugzak (15 inch laptopvak).


De rugzak heeft een ruime capaciteit en is waterdicht. Met verborgen vakken, sterke ritsen en snijvast polyester materiaal is deze Sublime rugzak volkomen anti diefstal.


Daarnaast heeft de rugzak een USB-poort voor aansluiten van bijvoorbeeld je powerbank.  

100%
Veiligheid
85%
Kwaliteit
90%
Functioneel
Voordelen Sublime Rugzak
 • Waterdichte anti diefstal rugzak
 • Snij bestendig materiaal
 • USB en Audio aansluiting
 •  Trolley bevestiging en laptopvak 
Nadelen Sublime Rugzak
 • Sommigen vonden de rugzak relatief veel geld 

Lovnix rugzak 

90% algemeen

Deze anti diefstal rugzak van Lovnix is een goedkope rugzak van uitstekende kwaliteit. Het materiaal is vrijwel niet open te snijden en de ritssluiting zit op de rug. Je voelt dus ten alle tijden dat rugzak open gemaakt wordt. 


De rugzak heeft reflecterende details, zodat je zichtbaar bent in het donker. Verder is er een USB oplaadstation en Audio systeem inbegrepen in de rugzak.


Met een 15,6 inch laptopvak neem jij jouw laptop overal op een veilige manier mee naartoe.


90%
Veiligheid
90%
Kwaliteit
90%
Functioneel
Voordelen Lovnix Rugzak
 • Ritsen tegen de rug
 • Reflecterend voor in het donker
 •  Waterafstotend   
 •  Apart vak voor tablet of laptop
Nadelen Lovnix Rugzak
 • Niet voor de volle 100% waterdicht 

Metrobag rugzak 

90% algemeen

De Metrobag anti diefstal rugzak is klein van formaat en daarom ideaal om mee te nemen op de schouders. Deze rugzak is geschikt voor reizigers, scholieren, laptopdragers en wandelaars. Een brede doelgroep wordt dus bereikt. 


De rugzak anti diefstal is waterafstotend en bevat een regenhoes. Er is een RFID systeem aanwezig om de telefoon en portemonnee te beschermen. Een kleine rugzak met veel functionaliteiten voor bescherming is de Metrobag rugzak.


Ook heeft deze rugzak een USB-oplaadpoort.


95%
Veiligheid
85%
Kwaliteit
95%
Functioneel
Voordelen Metrobag Rugzak
 • RFID systeem tegen scammen
 • Veel grote en kleinere opbergvakken
 •  Waterafstotend en een regenhoes inbegrepen  
 •  Apart vak voor tablet of laptop
Nadelen Metrobag Rugzak
 • Relatief lage inhoud

XD Bobby Design rugzak 

85% algemeen

Deze legerprint anti diefstal rugzak is ontworpen van stevig materiaal dat snij bestendig is en geen schade oplevert bij het vallen van de rugzak. Deze compacte rugzak is geschikt om te dragen voor dagelijks gebruik. 


De rugzak is licht in gewicht en heeft een aantal handige tools, zoals: USB-poort, gewicht balans systeem, waterafstotend en reflecterende strepen. 


De XD Bobby Desing heeft een apart opbergvak voor laptop. Je kunt dus overal heengaan met een gerust gevoel door het veiligheidssysteem van deze rugzak.


90%
Veiligheid
80%
Kwaliteit
90%
Functioneel
Voordelen XD Bobby Design Rugzak
 • Snij bestendig materiaal en verborgen ritssluiting
 • Reflecterende strepen voor goede zichtbaarheid
 •  Waterafstotend
 •  Apart vak voor tablet of laptop
Nadelen XD Bobby Design Rugzak
 • Relatief lage inhoud

BeeFree rugzak 

85% algemeen

De goedkope anti diefstal rugzak is de BeeFree rugzak. Geschikt als reistas, schooltas en laptoptas is deze rugzak handig voor meerdere doeleinden. Je kan deze rugzak ook gebruiken als backpack, schoudertas en handtas. 


De BeeFree rugzak is duurzaam en wordt van hetzelfde materiaal ontworpen als militaire backpacks. Er kan vrijwel niet gestolen worden uit de backpack door de functionele tools van de BeeFree rugzak.


Aan de achterzijde is een kussentje ingebouwd voor een perfect draagvermogen.


85%
Veiligheid
80%
Kwaliteit
90%
Functioneel
Voordelen BeeFree Rugzak
 • Goedkope anti diefstal rugzak
 • Reflecterende strepen voor goede zichtbaarheid
 • Verborgen ritssluitingen
 •  Stevig nylon materiaal
Nadelen Beefree Rugzak
 • Geen benoemswaardigen nadelen

Wat is een anti diefstal rugtas

Een anti diefstal rugzak is een rugzak die bescherming biedt en veiligheid garandeert. Je kan je spullen opbergen zonder enige zorgen. Personen die uit zijn op diefstal kunnen jouw spullen in ieder geval niet afnemen. De rugzakken zijn zo ontworpen dat de vakken extra moeilijk open te maken zijn. De ritsen en vakken zijn verbogen en het materiaal van de rugzakken is snijvast. Dat betekent dat de rugzak bestand is tegen messen of andere scherpe voorwerpen waarmee je tassen kunt open snijden. Veel anti diefstal rugzakken beschikken daarnaast over een RFID systeem. Met dit systeem voorkom je dat criminelen jouw passen kunnen skimmen in de rugzak. Niet alleen van buiten is een anti diefstal rugzak dus beschermend, ook van binnen houdt het waardevolle spullen veilig. 

Een extra handige tool waar veel anti diefstal rugzakken over beschikken is een USB-kabel. Hiermee kan je overal je laptop of mobiel opladen. Ben jij onderweg, maar valt je telefoon uit? Geen zorgen, met een anti diefstal rugzak op de rug ben je ten alle tijden bereikbaar door de USB oplaadkabel. Niet veel rugzakken beschikken over deze tool, maar de anti diefstal rugzakken lopen niet alleen voor op het gebied van veiligheid en bescherming, maar ook op het gebied van extra functionaliteiten.

Waar voldoet een veilige diefstal rugzak aan? 

Een rugzak die ontworpen is als anti diefstal heeft enkele eigenschappen waar het aan moet voldoen om daadwerkelijk anti diefstal genoemd te mogen worden. Hieronder zijn de punten opgesomd waar een anti diefstal rugzak een moet voldoen. Bij het maken van een keuze adviseren wij om goed op te letten of de gewenste rugzak aan de volgende punten voldoet: 

 • Ritssluiting: Een van de belangrijkste punten waar een anti diefstal rugzak zich in onderscheid is de ritssluiting. De ritssluiting is verborgen of zit tegen de rug aan. Hierdoor heb jij gelijk door als iemand de rits probeert te openen.
 • Snij bestendig: Het moet niet mogelijk zijn om de rugzak open te kunnen snijden. Een anti diefstal rugzak moet beschermt zijn tegen messen of andere scherpe voorwerpen. Het materiaal van een goede anti diefstal rugzak is snij bestendig.
 • Verborgen vakken: Om jouw spullen zo veilig mogelijk op te bergen zijn er speciaal ontworpen vakken in de rugzak. Bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee kan je hierin opbergen zonder dat iemand anders dat ziet of weet.
 • RFID systeem: Niet geheel noodzakelijk, want veel anti diefstal rugzakken beschikken er niet over, maar een RFID systeem in de rugzak is wel erg handig. Het voorkomt namelijk dat anderen jouw bankpas of andere pasjes kunnen scannen van binnenuit. Het is dus onmogelijk om aan jouw gegevens te komen.

Er zijn dus zeker een aantal punten waar je op moet letten voordat je een rugzak anti diefstal koopt. Enkele punten zijn noodzakelijk om op te letten, andere zijn handig. Bovenstaande punten geven jou in ieder geval een goed beeld over het belang van een aantal functionaliteiten aan de rugzak.

Waarom een anti diefstal rugtas kopen?

Het antwoord op deze vraag is vrij simpel: een anti diefstal rugzak kopen doe je om je spullen veilig op te bergen en te beschermen tegen diefstal. Zoals eerder gezegd komt diefstal van spullen in een rugzak regelmatig voor. Je moet de ernst hiervan niet onderschatten, want vaak zit voor diefstal op spullen geen garantie. 

Met het kopen van een anti diefstal rugtas verklein je de kans op diefstal enorm. Het materiaal waarvan de rugzak is ontworpen is snij bestendig en met een RFID systeem worden je betaalpasjes ook niet gescamd. Wij van Besterugzak kunnen niet vaak genoeg herhalen dat we anti diefstal rugzakken aanraden om te kopen. Veiligheid wordt gegarandeerd en ook de kwaliteit is vaak hoger dan van 'gewone' rugzakken.

Anti diefstal rugzak dames: Waar moet ik uit kiezen?

Eerder in het artikel zijn de beste rugzakken tegen diefstal uitgelicht. Aangezien dames het vaakst last hebben van diefstal, hebben we de beste opties voor deze doelgroep uitgekozen. De beoordeling van de rugzakken is gedaan op basis van de totale kwaliteiten en functionaliteiten. Wil jij een anti diefstal rugzak kopen voor een bepaald doeleinden? hieronder worden de top-5 beste rugzakken anti diefstal nog eens benoemd, met daarbij het doeleinden waarvoor ze het meeste geschikt zijn: 

 • Sublime rugzak: Het meest geschikt als schoolrugzak en laptoprugzak
 • Lovnix rugzak: Het meest geschikt als laptoprugzak
 • Metrobag rugzak: Het meest geschikt als wandelrugzak of schoolrugzak
 • XD Bobby Design rugzak: Het meest geschikt als rugzak voor dagelijks gebruik
 • BeeFree rugzak: Het meest geschikt als backpack voor reizigers

We hopen je hiermee nog meer informatie te hebben gegeven over de beste anti diefstal rugzakken, waardoor de keuze voor jou nog makkelijk gemaakt is. 


Over BesteRugzak.nl

BesteRugzak is een samenwerkingsverband van 4 experts op het gebied van rugzakken en backpacks voor allerlei soorten doeleinden. Alle 4 de experts hebben ruime ervaring in deze branche bij verschillende on- en offline winkelketens.

Waar BesteRugzak.nl zich mee onderscheidt, is het onafhankelijke advies. Er is geen enkele maatschap met merken, winkels of webshops, waardoor altijd de beste prijs gegarandeerd wordt. Het doel van deze website is om de bezoeker van goed en betrouwbaar advies te voorzien.

600+

Aantal rugzakken getest

800+

Consumenten beoordelingen
gecheckt

1200+

Aantal uur onderzoek